Σπίτι > Σχετικά με εμάς

Η Zhelf Manufacturing Co. Ltd (Zhelf) είναι ένας από τους επαγγελματίες κατασκευαστές καταστημάτων συναρμολόγησης καταστημάτων. Με πάνω από μια δεκαετία εμπειρία που συνεργάζεται με κορυφαία διεθνή εμπορικά σήματα σε παγκόσμιο επίπεδο, αφιερώνουμε τον εαυτό μας να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες των πελατών μας και να αναπτύξουμε νέα προϊόντα για να ανταποκριθούμε στην πρόκληση της λιανικής αγοράς
Ακρυλική οθόνη, μετρητές οθόνης, ράφια προβολής, βιτρίνες, πίνακες προβολής & καθρέφτες, ράφια γόνδολων & αξεσουάρ ραφιών, αγκίστρια και καροτσάκια αγορών κ.λπ.
Όλα αυτά τα προϊόντα προβολής μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κατάστημα ενδυμάτων / ενδυμάτων, κατάστημα παπουτσιών, κατάστημα κιβωτίων, κάθε είδους κατάστημα λιανικής πώλησης, κατάστημα μπουτίκ, σούπερ μάρκετ κλπ.
SGS, ISO9000, και επίσης μπορεί να δεχθεί επιθεώρηση τρίτου μέρους
Αυτόματη κοπή, CNC router, Turrent Punch μηχάνημα, λέιζερ κοπής μηχάνημα, αυτόματη ταινία άκρη, σωλήνα και φύλλο μηχανή κάμψης, πολλαπλών αξόνων γεωτρυπάνων, Mig και TIG συγκόλλησης, συγκόλληση σημείου, φράχτη μηχανή συγκόλλησης, κλπ.
95% των προϊόντων θα εξαχθούν παγκοσμίως, ειδικά στην Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τη Γαλλία. Και κάθε πελάτης θα δώσει υψηλή βαθμολογία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, και θα ήθελα επίσης να επαναλάβω την τάξη μαζί μας.
Τα προϊόντα μας είναι 100% πελατοκεντρικά, έτσι ώστε κάθε παραγγελία να παραχθεί μία φορά κάθε λεπτομέρεια επιβεβαιώνεται με τους πελάτες. Μετά την παράδοση, θα παρακολουθήσουμε τα προϊόντα για τους πελάτες και επίσης θα λάβουμε άμεση ενημέρωση από αυτά σχετικά με τα προϊόντα τους.