Προσαρμοσμένη Wall Mount σαφές ακρυλικό κορνίζα για φωτογραφία γάμου για την εγχώρια διακόσμηση

Στήριγμα τοίχου προσαρμοσμένη σαφές ακρυλικό φωτογραφία κορνίζα για φωτογραφία γάμου για την εγχώρια διακόσμηση Περιγραφή: Προσαρμοσμένη σαφές ακρυλικό κορνίζα είναι σχεδιασμένο για την εγχώρια διακόσμηση τοίχου. Η φωτογραφίες του γάμου και διακόσμησης εικόνες μπορούν να τεθούν στο εσωτερικό. Και αυτό μπορεί να είναι διακοσμημένα σε διάφορα μέρη, όπως...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Προσαρμοσμένη τοίχου σαφές ακρυλικό φωτογραφία κορνίζα για φωτογραφία γάμου για την εγχώρια διακόσμηση

Περιγραφή:

Προσαρμοσμένη τοίχου σαφής ακρυλική κορνίζα είναι σχεδιασμένο για την εγχώρια διακόσμηση. Η φωτογραφίες του γάμου και διακόσμησης εικόνες μπορούν να τεθούν στο εσωτερικό. Και αυτό μπορεί να είναι διακοσμημένα σε διάφορα μέρη, όπως στο γραφείο, ξενοδοχείο πέρασμα τοίχο, καφενείο θέση ψυχαγωγίας κ.λπ. Είναι μια καλή επιλογή για διακόσμηση τοίχου.

Προδιαγραφή:

1. ΠΡΟΪΟΝ όνομα: Προσαρμοσμένη τοίχου σαφές ακρυλικό φωτογραφία κορνίζα για φωτογραφία γάμου για την εγχώρια διακόσμηση

2. υλικό: Υψηλής ποιότητας Ακρυλικό/PMMA

3. μέγεθος: 3'', 4'', 5'', 6'', 7'', 8'', 9'' και επίσης μπορεί να προσαρμοστεί

4. ο πελάτης λογότυπο εκτύπωση: διαθέσιμο

5. χρώμα: Απαλοιφή ή προσαρμοσμένη

6. πληρωμή: T/T, PayPal κτλ.

7. παραγωγή ώρα: βάσει ποσότητας, ως συνήθως 4-8 εβδομάδες για μαζική παραγγελία

8. OEM, ODM, σχεδιασμός που υποστηρίζονται

9. ισχύουσα: στο γραφείο, ξενοδοχείο πέρασμα τοίχο, καφενείο, ρούχο και παπούτσια κατάστημα, κατάστημα λιανικής πώλησης, μπουτίκ κατάστημα, επίσης θέση ψυχαγωγίας κ.λπ.


Καλώς ήρθατε για να αγοράσει την προσαρμοσμένη τοίχου σαφές ακρυλικό φωτογραφία κορνίζα για φωτογραφία γάμου για την εγχώρια διακόσμηση με την εταιρεία μας. ZHELF είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής με το νεότερο σχεδιασμό.

Εξεταστική