Γραφείο επίδειξης γυαλιά ηλίου ξύλινα και ακρυλικό με LED φώτα

Γυαλιά ηλίου ξύλινα και ακρυλικό προθήκης με LED φώτα Περιγραφή: ξύλινη βάση ακρυλικό ράφι επίδειξης γυαλιά ηλίου γραφείων με φώτα LED σας βοηθά να δείτε τα προϊόντα σας σε διαφορετικές πτυχές. Παράγουμε πάντα στα σχέδια σας. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε μέρος, το σχήμα και το υλικό όπως εσείς...

Λεπτομέρειες προϊόντος

Γυαλιά ηλίου ξύλινα και ακρυλικό προθήκης με φώτα LED

Περιγραφή:

Ξύλινη βάση ακρυλικό ράφι επίδειξης γυαλιά ηλίου γραφείων με φώτα LED σας βοηθά να δείτε τα προϊόντα σας σε διαφορετικές πτυχές. Παράγουμε πάντα στα σχέδια σας. Έτσι, μπορείτε να αλλάξετε οποιοδήποτε μέρος, το σχήμα και το υλικό, όπως θέλετε.

Προδιαγραφή:

1. ΠΡΟΪΟΝ όνομα: Γυαλιά ηλίου ξύλινα και ακρυλικό προθήκης με φώτα LED

2. υλικό: Υψηλής ποιότητας Ακρυλικό και ξύλο βάσης

3. μέγεθος: προσαρμοσμένο μέγεθος

4. ο πελάτης λογότυπο εκτύπωση: διαθέσιμο

5. χρώμα: προσαρμοσμένη

6. πληρωμή: T/T, PayPal κτλ.

7. παραγωγή ώρα: βάσει ποσότητας, ως συνήθως 4-8 εβδομάδες για μαζική παραγγελία

8. OEM, ODM, σχεδιασμός που υποστηρίζονται

9. μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ακρυλικά γυαλιά ηλίου rack, γυαλιών και κάτοχος γυαλιά ηλίου, γυαλιά και γυαλιά ηλίου εμφάνιση stand rack παπούτσια, καλλυντικά, ρολόι οθόνης, κινητό τηλέφωνο και κινητό τηλέφωνο οθόνη γραφείων κλπ.


Καλώς ήρθατε για να αγοράσει τα ξύλινα και τα ακρυλικά γυαλιά ηλίου προθήκης με led φώτα με την εταιρεία μας. ZHELF είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και προμηθευτές στην Κίνα. Προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και χαμηλής τιμής με το νεότερο σχεδιασμό.

Εξεταστική