Σπίτι > Έκθεση > Περιεχόμενο

Πώς να εγκαταστήσετε το ράφι ενδυμάτων

Jan 17, 2017

1. εγκατάσταση γωνία: το γωνία μπορεί να τοποθετηθεί στην κορυφή της στέγης ή μπαλκόνι μετόπη, γωνία top 50-70 cm απόσταση δραστηριότητα, πρέπει να είναι στη μέση των δραστηριοτήτων της στέγης σε τριγώνου (γωνία 45 μοιρών), και η εγκατάσταση της κύμα θέσης να διατηρηθεί ίδια κατακόρυφη γραμμή, μπορείτε να δείτε τα σχέδια.

Τέσσερις, σύνδεση καλωδίων: ένα σύνολο στεγνωτήρα υπάρχουν δύο σύρμα, έβγαλε μια ρίζα, πρώτα μέχρι το τέλος της πρώτης στροφής για το σύρμα μέσα από τη γωνία του ρουλεμάν υποδοχή χαλύβδινο σύρμα, και στη συνέχεια μέσω των δραστηριοτήτων της το τέλος ΚΓΠ τροχός Ρουλεμάν χαλύβδινο σύρμα υποδοχή (που βρίσκεται στην κορυφή του ανώτερου), και στη συνέχεια μέσα από το πάγιο τέλος του κορυφαίο ρουλεμάν χαλύβδινο σύρμα υποδοχή για καλώδιο κάθετο προς το έδαφος , και στη συνέχεια από το σύρμα στο καπάκι, κάρτα καλό επάνω κάλυμμα. Στην άλλη πλευρά του το χαλύβδινο σύρμα είναι μέσω της γωνίας του φέρουν χάλυβα σύρμα υποδοχή μια άλλη τρύπα, και στη συνέχεια μέσω των δραστηριοτήτων της άλλη δραστηριότητα τροχούς, ρουλεμάν χαλύβδινο σύρμα υποδοχή (το ίδιο παρακάτω), αφήστε το χάλυβα σύρμα είναι κάθετο προς το έδαφος, και στη συνέχεια από σύρμα οριστεί σε καπάκι, καλό επάνω κάλυμμα κάρτας. Μια άλλη μέθοδος εγκατάστασης καλωδίων είναι το ίδιο.

2. αεροπορικές συνδέσεις: σε κάθε κεφάλι στο τέλος του σύρματος, lob φθορά, τον κόμπο στο lob? Στη συνέχεια, τραβήξτε το lob να αντισταθεί στην κορυφή μέχρι στιγμής, έξω από το σύρμα χάλυβα γωνία αυτή τη στιγμή, ακριβώς όπως ένα σύρμα με δύο μονά κρεβάτια, το ένα άκρο της κάρτας στο χέρι? Χαλαρώστε στο χέρι είναι σύρμα από χάλυβα, η σταγόνα σταγόνα, τη ράβδο κρεμώντας μέσω lob και, στη συνέχεια, σφίξτε σταθερό στις τρύπες lob, βίδα βίδα καλό? Το τελευταίο βύσμα στα άκρα του κρέμονται ράβδο εγκατάστασης.