Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ακρυλική οθόνη καλής ποιότητας

Jul 01, 2017

Ακρυλική οθόνη Χειροκίνητη ή ημι-μηχανική λείανση στον κύριο ιμάντα ή γυαλόχαρτο, χρήση λειαντικής ταινίας ή λείανσης με γυαλόχαρτα, λόγω της σχετικά μαλακής, καλής επικόλλησης, επιφάνειας επαφής λείανσης ακρυλικής οθόνης είναι μεγαλύτερο, λιγότερη θερμότητα, θερμότητα είναι καλή, όχι μόνο Υψηλή απόδοση στην παραγωγή, η ποιότητα λείανσης είναι καλή και κατάλληλη για την άλεση της σύνθετης επιφάνειας σχηματισμού. Χοντρές λείανση όταν η χρήση του μεγάλου μεγέθους κόκκων λείανση, ακρυλικό Display λεπτά λείανση, όταν η χρήση του μικρού μεγέθους σωματιδίων του λειαντικού. Ακρυλική οθόνη Σημειώστε ότι η ψύξη πρέπει να πραγματοποιείται κατά την άλεση, συνήθως με νερό ως ψυκτικό.

Όταν το ακρυλικό πλαίσιο εμφάνισης είναι γυαλισμένο με το χέρι, θα πρέπει να τοποθετείται στην γυαλισμένη επιφάνεια με πίεση περίπου 5 έως 10 N με λεπτή μαλλί ή βαμμένη βαμβακερή σφαίρα με γυαλισμένο κερί και ομοιόμορφα γραμμικά κατά μήκος της διαδικασίας σε Ταχύτητα από 100 έως 120 r / min, ακρυλική οθόνη Συνήθως 1 ~ 2mm ανά δευτερόλεπτο προς τα εμπρός. Προσέξτε να μην εστιάσετε πάρα πολύ σε ένα τμήμα του γυαλίσματος, για να αποφύγετε τον σχηματισμό τοπικής υπερθέρμανσης τριβής και κατάθλιψης επεξεργασίας. Επίσης σημειώστε ότι η επιφάνεια στίλβωσης του γυαλισμένου κεριού δεν πρέπει να είναι πολύ στεγνή, πρέπει να προσέξετε τη λίπανση τροφοδοσίας.

Κερί στίλβωσης για ακρυλική στίλβωση, διαδικασία γυαλίσματος ακρυλικής οθόνης για να γίνει ένα από τα βασικά υλικά επεξεργασίας. Το γυαλισμένο κερί έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής ταχύτητας στίλβωσης, του υψηλού φινιρίσματος και της μεγάλης διάρκειας ζωής και μπορεί να αλλάξει την ποιότητα γυάλισμα και το περιβάλλον λειτουργίας. Για παράδειγμα, η ακρυλική εμφάνιση γυαλίσματος με ένα κερί στίλβωσης σπανίων γαιών, ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί ο φόρτος εργασίας, όπως η χρήση κεριού στίλβωσης οξείδιο σιδήρου θα διαρκέσει 30 έως 60 λεπτά. Κηλίδες στίλβωσης σπανίων γαιών λόγω του μοναδικού χημικού και μηχανικού ρόλου της αρχής της αποτελεσματικότητας στιλβώσεως, Ακρυλικής Οθόνης ως υλικά ακρυλικής στίλβωσης πλαισίων εμφάνισης επιλογής.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της στίλβωσης και της λείανσης είναι ότι η στίλβωση δεν αλλάζει την ακρίβεια διαστάσεων του αντικειμένου, αλλά αφαιρεί μόνο τις λεπτές γραμμές και λεκέδες από το πλαίσιο ακρυλικής οθόνης, η Ακρυλική Οθόνη βελτιώνει το φινίρισμα της επιφάνειας, μειώνει τη θολότητα μέχρι να αποκτήσει μια κατοπτρική Γυαλιστερή, ακρυλική οθόνη Προσθέστε γυαλισμένο κερί μεταξύ των κατεργασμένων επιφανειών.

Ακρυλικά χαρακτηριστικά στηρίγματος

1, ένας υψηλός βαθμός διαφάνειας: το πλεξιγκλάς είναι το άριστο πολυμερές διαφανές υλικό, ο ρυθμός μετάδοσης του φωτός είναι 92% υψηλότερος από τη διαπερατότητα του γυαλιού.

2, υψηλή μηχανική αντοχή: σχετική μοριακή μάζα πλεξιγκλάς περίπου 200 εκατομμύρια, είναι μια μακρά αλυσίδα των ενώσεων πολυμερούς, και ο σχηματισμός της μοριακής αλυσίδας είναι πολύ μαλακή, ακρυλική οθόνη έτσι η αντοχή του πλεξιγκλάς είναι σχετικά υψηλή, αντοχή σε εφελκυσμό και κρούση 7-18 φορές υψηλότερο από το συνηθισμένο γυαλί.

3, ελαφρύ βάρος: πυκνότητα πλεξιγκλάς 1,18kg / dm3, το ίδιο μέγεθος του υλικού, το βάρος του είναι μόνο το ήμισυ του κοινού γυαλιού, μεταλλικό αλουμίνιο (ελαφρύ μέταλλο) 43%.

4, εύκολη επεξεργασία: plexiglass δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο την κοπή τόρνο, γεώτρηση γεωτρήσεων, και μπορεί να χρησιμοποιήσει ακετόνη, χλωροφόρμιο και άλλα συγκόλλησης σε μια ποικιλία σχημάτων εξοπλισμού, ακρυλική οθόνη, αλλά και με χύτευση με εμφύσηση, έγχυση, εξώθηση και άλλες πλαστικές μέθοδο χύτευσης Επεξεργασμένα σε μεγάλο κάλυμμα θαλάμου επιβατών, μικρές έως οδοντοστοιχίες και οδοντιατρική περίθαλψη και άλλα προϊόντα.