Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ακρυλική οθόνη καλής ποιότητας

Jul 11, 2017

Χειροκίνητη ή ημι-μηχανική λείανση στον κύριο ιμάντα ή γυαλόχαρτο, Ακρυλικό Εμφάνιση της χρήσης λειαντικών ταινιών ή λείανσης με γυαλόχαρτα, λόγω της σχετικά μαλακής, ακρυλικής οθόνης καλός τύπος πάστας, η επιφάνεια επαφής λείανσης είναι μεγαλύτερη, λιγότερη θερμότητα, θερμότητα είναι καλή, όχι μόνο Υψηλή απόδοση στην παραγωγή, ακρυλική εμφάνιση Η ποιότητα λείανσης είναι καλή, ακρυλική οθόνη και είναι κατάλληλη για λείανση της σύνθετης επιφάνειας διαμόρφωσης. Χοντρές λείανση όταν η χρήση του μεγάλου μεγέθους κόκκων λείανση, λεπτά λείανση όταν η χρήση του μικρού μεγέθους σωματιδίων του λειαντικού. Λάβετε υπόψη ότι η ψύξη πρέπει να πραγματοποιείται κατά την άλεση, την ακρυλική εμφάνιση συνήθως με νερό ως ψυκτικό.

Όταν το ακρυλικό πλαίσιο προβολής είναι γυαλισμένο με το χέρι, η Ακρυλική Οθόνη πρέπει να τοποθετηθεί στην γυαλισμένη επιφάνεια με πίεση περίπου 5 έως 10 N με λεπτή μαλλί ή βαμμένη βαμβακερή σφαίρα με γυαλισμένο κερί και ομοιόμορφα γραμμικά κατά μήκος της διαδικασίας Με ταχύτητα 100 έως 120 r / min, συνήθως 1 ~ 2mm ανά δευτερόλεπτο προς τα εμπρός. Προσέξτε να μην εστιάσετε πάρα πολύ σε ένα μέρος του γυαλίσματος, για να αποφύγετε τον σχηματισμό τοπικής υπερθέρμανσης τριβής και κατάθλιψης επεξεργασίας. Επίσης σημειώστε ότι η επιφάνεια στίλβωσης του γυαλισμένου κεριού δεν πρέπει να είναι πολύ στεγνή, πρέπει να προσέξετε τη λίπανση τροφοδοσίας.

Κερί στίλβωσης για ακρυλική στίλβωση, διαδικασία λείανσης για να γίνει ένα από τα βασικά υλικά διεργασίας. Το γυαλισμένο κερί έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής ταχύτητας στίλβωσης, του υψηλού φινιρίσματος ακρυλικής οθόνης και της μεγάλης διάρκειας ζωής και μπορεί να αλλάξει την ποιότητα γυάλισμα και το περιβάλλον λειτουργίας. Για παράδειγμα, η ακρυλική εμφάνιση γυαλίσματος με ένα κερί στίλβωσης σπανίων γαιών, ένα λεπτό για να ολοκληρωθεί ο φόρτος εργασίας, όπως η χρήση κεριού στίλβωσης οξείδιο σιδήρου θα διαρκέσει 30 έως 60 λεπτά. Κηλίδες στίλβωσης σπανίων γαιών λόγω του μοναδικού χημικού και μηχανικού ρόλου της αρχής της αποτελεσματικότητας λείανσης, καθώς τα υλικά ακρυλικής επεξεργασίας πλαισίων στίλβωσης που επιλέγονται.

Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα στη στίλβωση και την άλεση είναι ότι η στίλβωση δεν αλλάζει την ακρίβεια διαστάσεων του τεμαχίου, αλλά αφαιρεί μόνο τις λεπτές γραμμές και λεκέδες από το ακρυλικό πλαίσιο της οθόνης, βελτιώνει το τελείωμα της επιφάνειας, μειώνει τη θολότητα μέχρι να αποκτήσει μια κατοπτρική γυαλάδα, Προσθέστε γυαλισμένο κερί μεταξύ των κατεργασμένων επιφανειών.

Ακρυλικά προϊόντα έχουν εξαιρετική απόδοση, στο εμπορικό κέντρο μπορούμε να δούμε μια ποικιλία από όμορφες μετρητές καλλυντικών, κινητή βιτρίνα, και να θέσει όλα τα είδη των ράφια αγαθών σνακ, κουτιά τροφίμων, κλπ., Ακρυλική οθόνη θα βρείτε ακρυλικό σχήμα Στα μεγάλα εμπορικά κέντρα Ή τα καταστήματα, μπορούμε να δούμε ότι τα ακρυλικά προϊόντα παίζουν μεγάλο ρόλο, ειδικά στον πάγκο καλλυντικών, τα ακρυλικά στηρίγματα είναι απαραίτητα. Ακρυλική Οθόνη Τι είναι λοιπόν ιδιαίτερο και συμφέρουσα;

1, ένας υψηλός βαθμός διαφάνειας: το πλεξιγκλάς είναι το άριστο πολυμερές διαφανές υλικό, ο ρυθμός μετάδοσης του φωτός είναι 92% υψηλότερος από τη διαπερατότητα του γυαλιού.

2, υψηλή μηχανική αντοχή: σχετική μοριακή μάζα πλεξιγκλάς περίπου 200 εκατομμύρια, ακρυλικό Display είναι μια μακρά αλυσίδα των πολυμερών ενώσεων, Ακρυλικό Display και ο σχηματισμός της μοριακής αλυσίδας είναι πολύ μαλακό, οπότε η δύναμη plexiglass είναι σχετικά υψηλή, αντι-εφελκυστική και Αντοχή σε κρούση 7-18 φορές υψηλότερη από τη συνηθισμένη γυαλί.

3, ελαφρύ βάρος: πυκνότητα πλεξιγκλάς 1,18kg / dm3, Ακρυλικό Εμφάνιση το ίδιο μέγεθος του υλικού, το βάρος του είναι μόνο το ήμισυ της συνήθους γυαλιού, μεταλλικό αλουμίνιο (ελαφρύ μέταλλο) 43%.

4, εύκολη επεξεργασία: plexiglass δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο την κοπή τόρνο, γεώτρηση γεωτρήσεων, και μπορεί να χρησιμοποιήσει ακετόνη, χλωροφόρμιο και άλλα συγκόλλησης σε μια ποικιλία σχημάτων εξοπλισμού, ακρυλική οθόνη, αλλά και με χύτευση με εμφύσηση, έγχυση, εξώθηση και άλλες πλαστικές μέθοδο χύτευσης Επεξεργασμένα σε μεγάλο κάλυμμα θαλάμου επιβατών, μικρές έως οδοντοστοιχίες και οδοντιατρική περίθαλψη και άλλα προϊόντα.