Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Διαδικασία παραγωγής ακρυλικής οθόνης

Jun 05, 2017

Ακρυλικό σχεδόν πάντα εμφανίζεται σε κάθε πτυχή της ζωής και μπορεί να παράγει σχεδόν οποιοδήποτε προϊόν στη ζωή. Στη διαδικασία παραγωγής ακρυλικού πλαισίου απεικόνισης, η ακρυλική εμφάνιση του υλικού μπορεί να είναι η εκτύπωση οθόνης, η χάραξη με λέιζερ, η στίλβωση με φλόγα, η εκτύπωση πλακών, η κυψέλη θερμικής κάμψης κ.ο.κ., αυτά τα χαρακτηριστικά μέσω της γενικής παραδοσιακής βιομηχανικής χύτευσης με έγχυση είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθούν. Επειδή η ανθεκτικότητα της πλάκας και ο βαθμός αντοχής σε οξύ σε σύγκριση με την πλάκα αντοχής και η αγορά νέου πολυστρωματικού υλικού, το Acrylic Display σε αντίθεση είναι πολύ εύκολο να σπάσει και να σπάσει, όπως κρούση και ψυχρό φαινόμενο κάμψης. Επομένως, θα πρέπει να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του προκειμένου να διευκολύνεται η χρήση τους. Ακρυλικό βάσης οθόνη για μια ποικιλία προϊόντων έχουν φέρει εξαιρετική αξία εμφάνισης, η οποία είναι όλο και περισσότερες επιχειρήσεις σε διάφορα πεδία εφαρμογής. Στη ζωή υπάρχει παντού η εικόνα της ακρυλικής οθόνης, αλλά η εφαρμογή της περιλαμβάνει την οθόνη καλλυντικών, την οθόνη κοσμημάτων, την ακρυλική οθόνη, την οθόνη ψηφιακών προϊόντων, την οθόνη του ακουστικού, την επίδειξη κατηγορίας κρασιού, . Έτσι ακρυλικό ράφι στην επιλογή των αρχών που πρέπει να θυμόμαστε;


Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η επιλογή του υλικού, επιλέξτε μόνο το δικαίωμα, να εξετάσει την επόμενη επιλογή. Στην παρούσα αγορά, η παραγωγή των υλικών απεικόνισης περιλαμβάνει κυρίως ακρυλικό έλασμα, φιλικό προς το περιβάλλον ξύλο, ειδικό πυροσβεστικό σκεύος, κρύσταλλο και ούτω καθεξής. Και συγκρίνετε τους, Ακρυλικό Display θα βρείτε σε αυτά τα υλικά που χρησιμοποιούνται ευρέως σε ακρυλικό σκάφους, φιλικό προς το περιβάλλον ξύλο.


2. Να ενσωματώσει το οπτικό σύστημα της εταιρικής κουλτούρας. Η επιλογή και το σύστημα Vision για την επιχειρηματική κουλτούρα ενοποιεί το χρώμα, αναγκάζει το ακρυλικό πλαίσιο εμφάνισης να είναι αποτελεσματικό με τη μορφή της επιχειρηματικής κουλτούρας ενοποιεί, ενσωματώνει το σύστημα Vision της επιχείρησης.


3. Η δομή του πλαισίου της οθόνης, ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών να σχεδιάζουν σχήματα για επιλογή. Για να γνωρίζετε την επιλογή περισσότερο σύμφωνα με το σχεδιασμό της πλάκας, η ακρυλική οθόνη μπορεί να αποθηκεύσει αποτελεσματικά την πλάκα, για να αποφευχθεί η άγευστη απόρριψη, είτε για το περιβάλλον είτε για τους επισκέπτες είναι μια υπεύθυνη εταιρική συμπεριφορά.

Προκειμένου να μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον προϊόντα υψηλής ποιότητας προβολής, πρώτα απ 'όλα, μπορείτε να αγγίξετε το πλαίσιο ακρυλικής οθόνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την έννοια για να προσδιορίσετε την ποιότητα της προκαταρκτικής κατάστασης. Καλό ακρυλικό πλαίσιο επιφάνειας οθόνης ομαλό γύρο, αισθάνονται καλά και δεν θα έχουν ένα φαινόμενο απόξεσης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Δεύτερον, στην αγορά είναι η ανάγκη να δοθεί προσοχή στη διαφάνεια του πλαισίου ακρυλικής οθόνης, επειδή πολλά μικρά εργοστάσια προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη στην επιλογή υλικού θα χρησιμοποιήσουν ανακυκλωμένα υλικά, αυτό το είδος ανακυκλώσιμου υλικού από το πιάτο θα είναι μουχλιασμένο , Φαινόμενο κιτρινίσματος από την εμφάνιση είναι πολύ εύκολο να δει, και η υφή είναι πολύ τραγανή, καλή ακρυλικό είναι μια πολύ ισχυρή μετάδοση του φωτός, Ακρυλικό Εμφάνιση η χρήση των πρώτων υλών πρέπει επίσης να είναι φιλικές προς το περιβάλλον χωρίς ρύπους πρώτες ύλες. Για το προϊόν είναι κυρίως από την εμφάνιση να διαφοροποιηθεί.

Τέλος, η ακρυλική σταθερότητα ραφιών εμφάνιση και η χωρητικότητα πρέπει να ληφθούν υπόψη, καλή ακρυλική οθόνη θα είναι στην τυποποιημένη περιοχή της αυθαίρετης τοποθέτησης των αντικειμένων δεν θα εμφανιστεί παραμορφωμένο πρόβλημα παραμόρφωση, την ίδια στιγμή το πλαίσιο εμφάνισης που χρησιμοποιούνται πλατφόρμα ομοιομορφία, και το πάχος είναι συνεπείς, Συμμετέχετε στην τυπική σύγκριση πάχους πλαισίου ακρυλικής οθόνης. Και το καλό ακρυλικό χρώμα πλαισίου οθόνης είναι επίσης πολύ ενιαία, η ακεραιότητα των πολύ καλών!