Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τα οπτικά εφέ ακρυλικής οθόνης είναι πολύ ελκυστικά

May 10, 2017

Το ακρυλικό περίπτερο με εξατομικευμένα έθιμα, πλούσια χρώματα, κρυστάλλινο ημιδιαφανές και λεπτό και άψογο υλικό μπορεί να παίξει ένα πολύ καλό οπτικό αποτέλεσμα. Είναι αυτό το οπτικό αποτέλεσμα είναι πολύ ελκυστικό, μπορείτε να κάνετε την προβολή μας πιο ομαλά, διαφανή και πολύχρωμα με μια καλή ακρυλική οθόνη των προϊόντων, αλλά και μια καλή εικόνα μάρκας.
Βάση εμφάνισης με μοναδική εμφάνιση και το λογότυπο της μάρκας είναι επίσης μια καλή κουλτούρα μάρκας διαφημίσεων της εταιρείας, διευρύνει την ορατότητα. Μπορεί να κάνει τους ανθρώπους πολύ καλό να διακρίνουν τη δική τους μάρκα, Ακρυλικό Display αυτό είναι πολύ σημαντικό για το μάρκετινγκ. Μόνο μια ξεκάθαρη αναγνώριση εμπορικού σήματος, Ακρυλικό Display για να έχετε υψηλότερη εμπιστοσύνη στο χρήστη και κολλητικότητα.
Ποιες είναι οι κατηγορίες της ακρυλικής οθόνης:
1, ακρυλικό ράφι καλλυντικών, καταστήματα καλλυντικών, εμπορικά κέντρα για την εμφάνιση καλλυντικών και επίδειξη?
2, ακρυλικό περίπτερο εμφάνιση κοσμημάτων, κατάστημα κοσμημάτων Ακρυλικό Display, κατάστημα χρυσού για οθόνη κοσμημάτων και οθόνη?
3, ακρυλικό περίπτερο εμφάνισης ρολογιών, καταστήματα ρολογιών, εμπορικά κέντρα για την εμφάνιση και την εμφάνιση ρολογιών.
4, ακρυλικό κινητό τηλέφωνο stand οθόνη, κινητό τηλέφωνο κατάστημα για οθόνη και οθόνη κινητού τηλεφώνου?
5, ακρυλικό αλκοόλ και καπνού οθόνη για την προβολή και την πώληση των ποτών τσιγάρων.
Το παραπάνω περίπτερο εμφάνισης είναι μόνο μερικά είδη ακρυλικής βάσης οθόνης, φυσικά, ο τύπος ακρυλικού ράφι οθόνης είναι πολύ περισσότερο από αυτό, πόσοι τύποι προϊόντων με τον αριθμό των αντίστοιχων ακρυλικό πλαίσιο οθόνης, προκειμένου να είναι σε θέση να αγοράσει περαιτέρω Για την ποιότητα των προϊόντων προβολής, Πρώτα απ 'όλα, μπορείτε να αγγίξετε την ακρυλική οθόνη μέσω της αίσθησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την αίσθηση για να καθορίσετε την ποιότητα της αρχικής κατάστασης. Καλό ακρυλικό χώρο επιφάνειας ραφιών προβολής στρογγυλεμένο γύρω και ομαλή, αισθάνεται καλά και δεν θα έχει το φαινόμενο των γρατζουνιές των δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Δεύτερον, στην αγορά είναι η ανάγκη να δοθεί προσοχή στην ακρυλική οθόνη του ημιδιαφανή, επειδή πολλά μικρά εργοστάσια, προκειμένου να μεγιστοποιηθούν τα κέρδη στην επιλογή θα χρησιμοποιούν ανακυκλωμένα υλικά, αυτό το ανακυκλωμένο υλικό θα γίνει από μούχλα, κίτρινο φαινόμενο Από την εμφάνιση Είναι εύκολο να δούμε, και η υφή είναι επίσης πολύ εύθραυστη, καλή ακρυλικό είναι μια πολύ ισχυρή μετάδοση του φωτός, η χρήση των πρώτων υλών πρέπει επίσης να είναι φιλικές προς το περιβάλλον μη ρυπογόνες πρώτες ύλες ποιότητας. Για το προϊόν από την άποψη της κυρίως από την εμφάνιση να διακρίνει.
Τέλος, η σταθερότητα και το βάρος της ακρυλικής οθόνης πρέπει να ληφθεί υπόψη, μια καλή ακρυλικό ράφι προβολής θα τοποθετηθεί στην τυποποιημένη σειρά των αυθαίρετων στοιχείων δεν θα εμφανιστεί παραμόρφωση στρέβλωση σημάδι πρόβλημα, ενώ η οθόνη σταθεί από την ομοιομορφία του σκάφους, και το πάχος Είναι συνεπή, Μπορεί να συμμετάσχουν στο πρότυπο ακρυλικό πάχος ράφι οθόνη για σύγκριση. Και το καλό ακρυλικό χρώμα ραφιών εμφάνισης είναι επίσης πολύ ομοιόμορφο, το σύνολο είναι πολύ καλό!