Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ακρυλικό Display Τι είδους πλεονέκτημα

May 10, 2017

Με την Ακρυλική οθόνη rack όλο και πιο αγαπημένη των ανθρώπων, ακρυλική οθόνη και τώρα η ακρυλική λειτουργία rack display είναι περισσότερο, διαφορετικά είδη προϊόντων είναι διαφορετικά, όπως έκθεση καλλυντικών, έκθεση κοσμημάτων, έκθεση γυαλιών, ηλεκτρονική έκθεση, έκθεση καπνού και αλκοόλ κ.λπ. . Το τι είναι το πλεονέκτημα της Ακρυλικής Βιτρίνας;
1, το κύριο υλικό του ακρυλικού πλαισίου οθόνης είναι ακρυλικό, στο σχεδιασμό μπορούμε να ενσωματωθεί στην κουλτούρα της έκθεσης, έτσι ώστε η χρήση της διαδικασίας όχι μόνο να έχει καλή επίδειξη, Acrylic Display εύκολο να καθαριστεί, αλλά και να βελτιώσει το συνολικό Εικόνα της επιχείρησης, από το ρόλο του ρόλου της δημοσιότητας.
2, λόγω αισθητικής ακρυλικής οθόνης, ακρυλικής οθόνης και μπορεί να είναι ένα καλό προϊόν για τη βελτίωση της ποιότητας. Εύλογη χρήση της ακρυλικής οθόνης, όχι μόνο για να δείξει την εμφάνιση των χαρακτηριστικών του προϊόντος, αλλά και για την άριστη ποιότητα του προϊόντος, έτσι ώστε οι πελάτες να μην αρέσουν τα οπτικά εφέ, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα του προϊόντος και προωθώντας τις πωλήσεις των προϊόντων.
3, αν και το ακρυλικό έχει μια υαλώδη διαφάνεια, αλλά το βάρος του είναι μόνο το ήμισυ από το συνηθισμένο γυαλί, στο χειρισμό ή την κίνηση είναι πολύ βολικό.
4, μέσω του επαγγελματικού σχεδιασμού της ακρυλικής οθόνης μπορεί να είναι συνεπής με την εταιρική κουλτούρα χροιά, πιο αποτελεσματική απεικόνιση της εικόνας της μάρκας προϊόντων. Ακρυλική οθόνη Δεδομένου ότι η έκθεση βασίζεται στο σχεδιασμό του προϊόντος, μπορείτε να τονίσετε καλύτερα τα χαρακτηριστικά και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να κάνετε ταξινομημένα προϊόντα, έτσι ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να περιηγηθούν τη διαδικασία με μια ματιά, εύκολη στην αγορά.
Τα προϊόντα ακρυλικού (πλεξιγκλάς) ως καινοτόμος φορέας διαφημιστικών εικόνων, λόγω της υψηλής διαφάνειας, της πλαστικότητας, δίνοντας ένα μοναδικό οπτικό αισθητήριο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείται ευρέως σε τερματικές προσφορές, δώρα, δώρα και ούτω καθεξής. Shenzhen ημέρες εκθέματα μουσικής απεικόνιση, Ltd με το δικό του εξοπλισμό καλουπιών και το σχεδιασμό και την εμπειρία της επεξεργασίας, την παραγωγή των προϊόντων γυαλιού που χρησιμοποιούνται στην οθόνη του προϊόντος, διαφήμιση οθόνη,
Ακρυλική απεικόνιση της παραγωγικής διαδικασίας:
Μέθοδος επικόλλησης:
Κατ 'αρχάς, το ακρυλικό περίπτερο εμφάνισης κομμένο σε ένα ορισμένο σχήμα, επικολλήστε το επίπεδο που έχει γίνει. Είτε πρόκειται για κόψιμο είτε για πάστα, έχουν υψηλότερες τεχνικές απαιτήσεις. Αυτή είναι η πρώτη.
Ζεστό πάτημα:
Η δεύτερη ανάγκη να σχεδιαστεί πρώτα σύμφωνα με το σχεδιασμό της καυτής σφράγιση πεθαίνουν, πολλαπλών χρήσεων ξύλο, πετρέλαιο και πλαστικό χύτευση, και στη συνέχεια χύτευση μολύβδου, γύψου υλικού για γιν και yang μούχλα. Αφού θερμανθεί η ακρυλική πλάκα, συμπιέζεται με θερμό τρόπο στο καλούπι. Πώς το προϊόν εξαρτάται από την έκταση του καλουπιού είναι καλό ή κακό, καλό καλούπι πιέζεται έξω από το τελικό προϊόν πληρότητα, ομαλή καμπύλες, τρισδιάστατη αίσθηση των χαρακτηριστικών ενός ανακουφιστικού αποτελέσματος.
Ζεστό σιγοβράστε:
Το τρίτο είδος ακρυλικής οθόνης που πρέπει να θερμανθεί, απευθείας με το χέρι γρήγορα φωλιάζει, ζυμώντας χύτευση. Αυτή η μέθοδος απαιτεί την εμπειρία του ποδιού, την ενέργεια του παλιού πλοίαρχου να ολοκληρώσει. Από τη μηχανή χύτευσης, κατασκευασμένη με το χέρι, το προϊόν είναι σχετικά απλό και τραχύ, και περισσότερο για την εμφάνιση διακοσμητικών στην παραγωγή ράφια.
Μωσαϊκή μέθοδος:
Το τελευταίο βασίζεται στο σχεδιασμό, η χρήση της μηχανής κοπής με λέιζερ θα είναι διαφορετικά χρώματα της πλάκας ακρυλικό πλαίσιο εμφάνιση κομμένα στην απαιτούμενη γεωμετρία, στο πάτωμα μωσαϊκό ράψιμο. Αυτή η μέθοδος είναι εύκολη στη μεταφορά, οι πελάτες μπορούν να αυτο-συναρμολόγηση.