Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Καλάθια Δομικό Σχέδιο

Jun 19, 2017

Τώρα δεν έχει σημασία τι τα σούπερ μάρκετ στα προϊόντα σούπερ μάρκετ είναι εκθαμβωτικά, είναι αυτό το περιβάλλον έχει αλλάξει τις συνήθειες των δαπανών των ανθρώπων, Καλάθια όσο τα σούπερ μάρκετ στο σούπερ μάρκετ, όταν το βασικό έξω από το πακέτο είναι μικρό, και με πλαστικές σακούλες που μεταφέρουν όχι μόνο και επίσης τραβήξτε το χέρι, έτσι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν το καλάθι αγορών αναψυχής.

Από τη δομική σχεδίαση του καλαθιού αναψυχής, το καρότσι το μεγάλο αυτοκίνητο + αυτοκίνητο με μια μικρή τσάντα + γραβάτα + μικρό τροχό.

Τσάντα τρόλεϊ είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο 600D Oxford ύφασμα, το οποίο περιέχει PVC επίστρωση, όχι μόνο αδιάβροχο, αλλά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα καθαρισμός. Ψώνια σώμα με μια μικρή τσάντα, Καλάθι εύκολο να βάλει κάποια μικρά πράγματα ή διάσπαρτα κέρματα!

Ο σχεδιασμός της ράβδου, πιο βολικό για το καλάθι ή για να αναφέρω τα πράγματα. Οι μικρές ρόδες δεν είναι μόνο φως, μην αγγίζετε το έδαφος, αλλά το πιο σημαντικό, καθιστά το φορτίο μας πολύ μειωμένο, μπορεί να ωθηθεί ελεύθερα στο έδαφος.

Λόγω του φιλικού προς το χρήστη σχεδιασμού του handcrapter, τα καρότσια έφεραν μεγάλη ευχαρίστηση των ανθρώπων. Επιπλέον, είναι επίσης πολύ εύκολο να εγκαταστήσετε, μπορούν να γίνουν τέσσερα βήματα.

1: φορές την απλή συσκευασία

2: Αναπτύξτε το πτυσσόμενο πλαίσιο και τις τσάντες αγορών

3: που βρίσκεται στον άξονα τροχού αγορών πλαστική προστατευτική πόρπη να λάβει, και οι δύο πλευρές του τροχού αναγκάζονται στον άξονα του τροχού, ο τροχός μπορεί να γλιστρήσει εύκολα!

4: η διαμόρφωση του υφάσματος Oxford ή PE καρό τσάντα στο πλαίσιο, το σώμα τσάντα με ένα Velcro, μια λογική σταθερή στο πλαίσιο χέρι στη γραμμή!

Πολλοί καταναλωτές θα αγοράσουν καροτσάκια αναψυχής στους ηλικιωμένους στο σπίτι, έτσι ώστε να μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά φυσικά κατά τη διάρκεια των αγορών, να μειώσουν το βάρος των αγορών αλλά και να αποφύγουν το παρατεταμένο βάρος που προκαλείται από τη μυϊκή καταπόνηση.

Τα πτυσσόμενα καροτσάκια που χρησιμοποιούνται στο σχεδιασμό μιας πολύ σύγχρονης αίσθησης μόδας, όταν βγείτε από τα ψώνια είναι πολύ βολικό να χρησιμοποιείτε, αλλά πολλοί καταναλωτές λόγω αυτού του ονόματος προϊόντος ονομάζονται πτυσσόμενα καροτσάκια που ο ρόλος τους περιορίζεται στην αγορά με τρόπο, αλλά γεγονός, Ο ρόλος του καλαθιού αγορών είναι πάρα πολύ.

Καλάθι αγορών ελεύθερου χρόνου όχι μόνο να περπατήσετε στο σούπερ μάρκετ, να συμμετάσχετε σε υπαίθριες δραστηριότητες αναψυχής, είμαστε επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Όπως η αλιεία. Καροτσάκια Σκεφτείτε το ως ένα μικρό καροτσάκι στο αυτοκίνητο, μην ανησυχείτε για τη θέση του, επειδή η λειτουργία αναδίπλωσης έχει παιχτεί από την εξαιρετική υπεροχή της αποθήκευσης. Αναψυχή αλιείας, με αυτό, έχετε μια τσάντα ψαριών, σκαμνί ψαριών. Ο βραχίονας μοχλού μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μικρός φορέας.

Σε ξένες χώρες, τα καρότσια που σέρνουν όλα τα είδη καλαθιού για ψώνια έχουν γίνει μόδα, και στο εγχώριο καλάθι αγορών όλο και περισσότερο σεβαστό από όλους. Επειδή το κομψό και όμορφο καλάθι αγορών δεν είναι η απελευθέρωση των ώμων των χεριών σας, τα Καρότσια αλλά και σας κάνουν να στέκεστε στην πρώτη γραμμή της μόδας, οι άνθρωποι που απασχολούν το κέντρο. Και η αναρρίχηση στο καλάθι αγορών σας επιτρέπει επίσης να απαλλαγείτε από τις σκάλες με τη σκληρή δουλειά.