Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ράψιμο ρούχων πλεονέκτημα

Jul 24, 2017

Σύγχρονος τρόπος ζωής, καθιστώντας τα ράφια στεγνώματος ολοένα και πιο δημοφιλή, Rack Rack αν και ο τύπος των αποξηραμένων ράφια είναι πολύ, αλλά η αποτελεσματικότητα του εμπορικού σήματος. Internet ράφια ρούχων μπορεί να δει παντού δέκα μάρκες, Rack Rack αλλά για το σήμα κρεμάστρα, είναι δύσκολο να συγκριθεί, μετά από όλα, τα ράφια από την ανάπτυξη της κρεμάστρα μάρκας περισσότερα πλεονεκτήματα.

1. Η βιομηχανία ράφια ρούχων μπορεί να χτίσει τα δικά τους καταστήματα, Rack Rack, αλλά η βιομηχανία κρεμάστρες τουλάχιστον δέκα χρόνια σχεδόν δεν θα αποθηκεύσει κρεμάστρα. Ένα στέγνωμα ράφια είναι κατά βάση αρκετές εκατοντάδες δολάρια, χίλια γιουάν, δύο χιλιάδες δολάρια είναι κανονικά, αλλά η κρεμάστρα αυτό; Μια κρεμάστρα μερικά σεντς, ακριβά μερικά δολάρια, Ρακέτα ρούχων από την οποία είναι εύκολο να δει τη διαφορά μεταξύ των δύο κερδών. Εάν χτίζετε ένα κατάστημα κρεμάστρας, το Rack Rack το κέρδος μηνός μπορεί να μην είναι αρκετό ενοίκιο κατάστημα, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας.

2. Οι λόγοι της ιδέας κατανάλωσης. Τα ράφια στεγνώματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ένα είδος επίπλων, από την άποψη των αγορών του καταναλωτή, εφ 'όσον δεν έχουν σημασία οι αγαπημένες ή ισχυρές, υψηλές τιμές ράβδων ρούχων και η σύγχρονη διακόσμηση υψηλής ποιότητας θα χρησιμοποιούν σίγουρα ράφια υψηλής ποιότητας . Αλλά για την κρεμάστρα, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα για μια μικρή κρεμάστρα για την απόρριψη της ενέργειας, ορισμένοι καταναλωτές πιστεύουν ότι τα ράφια μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη γραμμή, Rack ρούχα δεν υπάρχει ανάγκη να αγοράσει πολύ καλό, δεν υπάρχει ανάγκη να αγοράσει κρεμάστρα μάρκας, αυτό Έννοια που καταλαμβάνεται Περισσότερο από το 70% της καταναλωτικής αγοράς.

3. Από την άποψη της εξυπηρέτησης μετά την πώληση, τα ράφια μάρκας Rack ρούχων αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να επισκευάσετε, να καλύψετε βασικά το κόστος συντήρησης. Ωστόσο, η μάρκα δεν είναι η ίδια κρεμάστρα, αν τα προβλήματα κρεμάστρα, δεν είναι μια επισκευή, και είναι ουσιαστικά μια άμεση αντικατάσταση. Δεν είναι δύσκολο να δούμε από εδώ, Ρακέτες ξήρανση στέγνωμα ράφια και κρεμάστρες διαφορετικά, έτσι ώστε μερικές από τις διαφορές στην aftermarket.

Κρεμάστρα στη χώρα μας έχει μια μακρά ιστορία, μπορεί να εντοπιστεί πίσω στη δυναστεία Zhou, Rack Rack αλλά στη συνέχεια η κρεμάστρα είναι ένα είδος επίπλων, Rack Ρούχα από τον όγκο και το βάρος των σύγχρονων κρεμάστρες αρκετές φορές ή ακόμα και αρκετές φορές. Δηλαδή, η αρχαία κρεμάστρα και η σύγχρονη κρεμάστρα είναι διαφορετική, η Ρακέτα Ρακέτας η αρχαία κρεμάστρα είναι πιο ιστορική. Σε γενικές γραμμές, η κρεμάστρα είναι μια πολιτιστική και πολιτιστική ατμόσφαιρα.

Η εφεύρεση της κρεμάστρας της Κίνας είναι μια αντανάκλαση της προόδου της ζωής, η Ρακέτα ρουχισμού για την τοποθέτηση των ρούχων αποδίδει μεγάλη σημασία ειδικά σε ένα κρεμαστά ράφια ρούχων για τοποθέτηση. Η εξέλιξη της κρεμάστρας της Κίνας έχει περάσει από μερικά πολύ σημαντικά ιστορικά σκηνικά, η ράβδος ρούχων από τα ράφια της δυναστείας Zhou, η άνοιξη και το φθινόπωρο του ξύλου, οι ξύλινες ράβδους αποβάθρας της Δυναστείας Σονγκ, η δυναστεία των Μινγκ σκαλισμένα ράφια επένδυσης στη δυναστεία Qing προς τα ράφια Γνώρισε μια μακρά εξέλιξη, Συνεχίστε να προχωράτε.