Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τεχνικό Περιεχόμενο Rack Rack

Jul 11, 2017

Η ανύψωση ράφια ρούχων είναι πλέον κάτι περισσότερο από απλή ξήρανση ρούχων, ράφια ρούχων και περισσότεροι άνθρωποι μεταφέρουν για να ομορφύνει το μπαλκόνι μας, εξωραϊσμός της νέας λειτουργίας σπίτι μας, λόγω του τεχνικού περιεχομένου της δεν είναι υψηλή, το κατώφλι βιομηχανία δεν είναι υψηλό, τα τελευταία χρόνια , Ράφια ρούχων όλα τα ράφια ξήρανσης μάρκα Όπως το μανιτάρι έξω, Rack ρούχα ας στην αγορά των ράφια ξήρανσης και τελικά να περάσουν λίγο χρόνο.

1 εκλογή μέσα στην εξαιρετική ποιότητα της μάρκας ράφια ρούχων. Ρακέτα ρούχων Χέρι, εξαρτήματα τροχαλίας, σύρμα, αυτά τα τρία είναι η εστίαση, το χέρι είναι το κλειδί. Στην πραγματικότητα, Dry Rack ξηρό ράβδο δεν είναι σχεδόν καμία κακή. Η τρέχουσα ποιότητα του καλύτερου ΟΚ χέρι, Δρ, το εξαιρετικά ανθεκτικό, μοντέλο..

2 εγκατεστημένα ράφια ξήρανσης. Μπορεί να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το πρόβλημα της ξήρανσης των ράφια στην πραγματικότητα το ήμισυ του χρόνου οφείλεται στην εγκατάσταση δεν είναι τυποποιημένη. Η εγκατάσταση των προδιαγραφών θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος. Αντίθετα, βιαστική εγκατάσταση, θα προκαλέσει κακή χρήση, Rack ρούχα προκαλώντας τη συντήρηση. Το τρέχον τέλος εγκατάστασης είναι περίπου 30 γιουάν, εάν επιτρέψτε μου να επιλέξω, θα προτιμούσα να δαπανήσουν 60 γιουάν, έτσι ώστε το επαγγελματικό σημείο ευθύνης για την εγκατάσταση των ανθρώπων. Η εγκατάσταση είναι ένας κρίσιμος σύνδεσμος! Έχω βαθιά εμπειρία. Ευρεία, η περιοχή του Βούδα, Rack ρούχα συνιστάται κατ 'οίκον Δρ, το επίπεδο εγκατάστασης πρώτης τάξης. Rack Ένδυσης Αν και φαίνεται να χρεώνουν μόνο 30 γιουάν.

Και στη συνέχεια τόνισε: η τυποποιημένη εγκατάσταση είναι πολύ σημαντική, επιλέξτε ένα εξειδικευμένο και υπεύθυνο προσωπικό εγκατάστασης. Τα ράφια στεγνώματος των χεριών εύκολα να αγνοήσουν τις λεπτομέρειες της εγκατάστασης: εγκατεστημένα ράφια στεγνώματος, Rack ρούχων προσοχή στη λαβή της γραμμής όλα τα εξόδου, επανασφραγίζονται, αυτό θα βοηθήσει την ομαλή λειτουργία, και να αποφευχθεί η γραμμή της κάρτας. (Δεξιότητα: τραβήξτε το χέρι το συρματόσχοινο, σφίξτε το και στη συνέχεια κουνήστε), μην το υποτιμάτε αυτό, το Rack Rack της χειρολαβής έχει το 30% της βλάβης που προκαλείται από τη γραμμή της κάρτας.

3. Πρώτη σημείωση: οι πρώτες στεγνές ράβδοι κάτω (αν δεν βρεθεί στεγνή ράβδος δεν πέσει, μην συνεχίσετε να ταρακούρετε, ράβδος ρούχων μπορείτε να προσπαθήσετε να κρεμάσετε ρούχα για φόρτωση), να κολλήσετε ρούχα, να επαναλαμβάνετε πάνω και κάτω περίπου 20 φορές, , Ομαλή.

Ο ρόλος της κρεμάστρας είναι να κρεμάει ρούχα. Rack Ένδυσης Είναι η παλαιότερη δημοφιλή έπιπλα της Κίνας. Στην αρχαιότητα, η κρεμάστρα είναι κατασκευασμένη από ξύλο, Rack Rack, αλλά το υλικό της φετινής κρεμαστής Wenzhou έχει αλλάξει εδώ και πολύ καιρό. Ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομέρειες αρκετών κατηγοριών κρεμάστρων Wenzhou.

Το πρώτο είναι ένα ξύλινο ράφι, Rack ρούχων που παράγεται σε ξηρή υγρασία 18 ° C και στεγνώνει μετά την ολοκλήρωση της παραγωγής. Ρακέτα ρούχων Η χρήση ξύλου για να φτιάξετε τα ρούχα για να πλησιάσετε τη φυσική αίσθηση της ζεστής και κομψής αίσθησης του γενικού κόστους και το ίδιο το υλικό δεν είναι μολυσμένο. Αλλά είναι πιο εύκολο να το νερό εύκολο να σπάσει τα κρεμάστρες εύκολα υγρό μουχλιασμένο.

Ο δεύτερος είναι μια πλαστική κρεμάστρα, Ρακέτα ρούχων που είναι πλέον το πιο πρόσφατο και πιο δημοφιλές υλικό. Η ποιότητα της κρεμάστρα από πλαστικό είναι εύκολο στη μεταφορά, και η επεξεργασία δεν είναι εύκολο να πούμε ότι το κόστος δεν είναι υψηλό μπορεί να παράγει διαφορετικά χρώματα της κρεμάστρα, Rack ρούχα, αλλά στη διαδικασία παραγωγής και ανακύκλωσης είναι εύκολο να παράγει ρύπανση του το περιβάλλον του υλικού Κρεμαστά βάρος ρούχων είναι περιορισμένη, πέρα από το πεδίο της παραμόρφωσης ή ακόμη και σπασμένα. Το τρίτο για την κρεμάστρα ύφασμα, χαριτωμένο μόδας μπορεί επίσης να προστατεύσει τον ώμο δεν είναι παραμορφωμένη, ρακέτα ρούχα είναι η χρήση μιας στενής σειρά ρούχων δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει λίγο μεγάλο, και τα ράφια δεν μπορεί να είναι βρώμικο μετά τον καθαρισμό. Και στη συντήρηση των τόσων πολλών τύπων κρεμάστρες στις ράφια Wenzhou να κάνει είναι ένα από τα καλύτερα δυνατά να αγοράσετε μπορεί να υποσχεθεί να έχει μετά την πώληση των στεγών ράφια για να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη βελτίωση της εγγύησης και του συστήματος συντήρησης? το δεύτερο να επεκτείνει το ράφι ξήρανσης Η χρήση της ζωής για να εξασφαλιστεί η τακτική συντήρηση, Rack ρούχα για να εξασφαλιστεί ότι ο ανελκυστήρας είναι πολύ ομαλή, η τριβή μειώνεται σε μεγάλο βαθμό, με την τροχαλία μεταξύ του βαθμού φθοράς μειώνεται σημαντικά, Μπορεί να παρατείνει σημαντικά τη διάρκεια ζωής της ξήρανσης ράφι; οι τέσσερις χρήσεις του πετρελαίου είναι τα καλύτερα λιπαντικά, λάδι ραπτομηχανή, δεν χρησιμοποιούν τα τρόφιμα λάδι ή στερεό βούτυρο.