Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Οθόνη τροφίμων Showcase Μια γλώσσα του προϊόντος

May 15, 2017

Κάθε είδος βιτρίνας, μπορεί να εκφράσει την παρουσίαση του Food Showcase αντιπροσωπευτικά προϊόντα μιας γλώσσας, ντουλάπια εμφάνισης τροφίμων στους ανθρώπους για να μεταφέρουν τη γλώσσα, όχι λιγότερο από τη στρατηγική μάρκετινγκ για τη δημοσιότητα των προϊόντων, βιτρίνα είναι η πιο άμεση πληροφορία προϊόντος για να μεταφέρει στους καταναλωτές το πρώτο Διαδικασία εμφάνισης τροφίμων Showcase. Βιτρίνα για να κάνει όμορφα προϊόντα, πάντα ένα μάτι μπορεί να βρεθεί, η επιθυμία να αγοράσει τους ανθρώπους είναι λίγα λεπτά ή ακόμα και λίγα δευτερόλεπτα αποφάσισε, χάσετε αυτό το prime time, η αγορά θα σταδιακά εξασθενίσει τη συνείδηση. Εμφάνιση βιτρίνας για φαγητό Επιλέξτε ένα καλό δείγμα τροφίμων, στα πρώτα 1 δευτερόλεπτα, αφήστε τους πελάτες να ανακαλύψουν το προϊόν σας, τότε μπορεί να έχει το Food Display Showcase την ευκαιρία να αφήσει τον πωλητή και τον πελάτη να επιτύχει μια συμφωνία. Food Showcase για να κάνετε τα εξής, είναι καλό να μεταφέρετε τις πληροφορίες για τα τρόφιμα στους καταναλωτές.

1, τα ντουλάπια εμφάνισης τροφίμων πρέπει να απομακρύνουν την ασφάλεια των τροφίμων

2, τα ντουλάπια εμφάνισης τροφίμων πρέπει να είναι ισχυρά προοπτικά, το Food Showcase Showcase μπορεί να παρουσιάσει το πλήρες φάσμα των τροφίμων, τόσο όμορφα και ανθεκτικά.

3, τα ντουλάπια εμφάνισης τροφίμων πρέπει να κάνουν την περιοχή της έκθεσης να χωρίσει σαφείς, αφήστε το φαγητό να εμφανιστεί σωστά, αφήστε την επιλογή του πελάτη με μια ματιά.

4, τα ντουλάπια εμφάνισης τροφίμων πρέπει να είναι σταθερό φωτισμό, χαμηλός δείκτης τροφίμων Showcase fever, να εξοικονομήσετε ηλεκτρισμό και να μειώσετε τις ζημιές στην έκθεση τροφίμων.

5, βαφή ψεκασμού γραφείου εμφάνιση τροφίμων χρειάζεται προστασία του περιβάλλοντος, λεία σκληρότητα αρκετά για να κρατήσει το ντουλάπι οθόνη ολοκαίνουργια βαθμούς, για να εξασφαλιστεί η επίδραση των εκθεμάτων

Αν το ίδιο το περίβλημα είναι υλικό με γυαλί, η μεταφορά επίδειξης τρόφιμων σε μεγάλη απόσταση μπορεί εύκολα να σπάσει, αυτό με την εμφάνιση των μεταφορών προκάλεσε ορισμένες δυσκολίες και ελαφρώς απρόσεκτοι θα υπάρξουν περισσότερα προβλήματα.

Βιτρίνα στη διαδικασία μεταφοράς των κύριων προβλημάτων είναι: παραμόρφωση βιτρίνα, ζημιά στις γωνίες, σπασμένο γυαλί, σπάσιμο σύρμα και ούτω καθεξής! Αν θέλετε να αποτρέψετε την παραπάνω κατάσταση εμφάνισης φαγητού, αποφύγετε την απώλεια, αξίζει να δοθεί μεγάλη προσοχή για να κάνετε αυτή την εργασία.

Κατ 'αρχάς, για ορισμένους πελάτες είναι πολύ επικεντρωμένη στην ποιότητα, τα τρόφιμα Εμφάνιση βιτρίνα λεπτομέρειες, πολύ επιφυλακτική διαπραγμάτευση, κρεμασμένο τιτανίου όσο το δυνατόν περισσότερο για να αφήσει τους πελάτες από πόρτα σε πόρτα παράδοση. Αυτός είναι επίσης ο πιο άμεσος τρόπος διαπραγμάτευσης, έτσι ώστε οι πελάτες στην ποιότητα του Hong Ti αναγνώρισαν έναν τρόπο.

Πριν από την αποστολή, το εργοστάσιο θα ελέγξει για μία ακόμη φορά το Food Display Showcase να ειδοποιήσει τον πελάτη στην πόρτα, να ελέγξει το ντουλάπι αποδοχής, κατά την αποστολή. Φυσικά, εάν η ζημιά που δεν προκαλείται από τον άνθρωπο, είναι διαθέσιμες και οι υπηρεσίες μας μετά την πώληση.


Δεύτερον, στο Foshan, Guangzhou κοντά στους πελάτες, το Food Showcase Showcase μπορεί να σας παρακαλεί να χρησιμοποιήσετε το ειδικό αυτοκίνητο από πόρτα σε πόρτα. Αυτός ο τρόπος είναι κατάλληλος μόνο για προσαρμογή βιτρίνας και εργοστάσια παραγωγής βιτρινών, η απόσταση δεν απέχει πολύ από την κατάσταση που επιλέξατε. Φυσικά, το κρεμασμένο τιτάνιο θα βασίζεται επίσης στον αριθμό της βιτρίνας Food Showcase Showcase, δωρεάν εγκατάσταση από πόρτα σε πόρτα.


Τρίτον, η εφοδιαστική, είναι οι εγχώριοι πελάτες λαμβάνουν το ντουλάπι προβολής μια επιλογή, είναι επίσης η πιθανότητα της ζημίας ελαφρώς μεγαλύτερη από τις προηγούμενες δύο, αλλά και η πιο χρησιμοποιημένη στη μεταφορική βιομηχανία βιτρίνα μέθοδο μεταφοράς.