Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τρόφιμα Εμφάνιση βιτρίνας με τάξη

Jul 24, 2017

Πρώτα απ 'όλα, το Food Display Showcase όταν τοποθετείται στο φαγητό θα πρέπει να τοποθετηθεί παράλληλα, αν είναι διαφορετική ταξινόμηση, τότε μπορείτε να πάρετε μια κάθετη οθόνη. Όταν εμφανίζονται τα εμπορεύματα, το Display Food Showcase πρέπει να είναι σαφές μεταξύ των κατακόρυφων γραμμών, τα εμπορεύματα και τα εμπορεύματα πρέπει να είναι καθαρά μεταξύ του κοτόπουλου και του κοτόπουλου σε μια γραμμή, των χοίρων και των χοίρων, των τροφίμων Showcase Showcase βοοειδή και βοοειδή κ.λπ., Η άλλη βασίζεται σε μια τέτοια ώθηση, θα πρέπει να μοιράζονται με σαφήνεια, τόσο εύκολο να διαχειριστεί, για να διευκολύνει τις αγορές των πελατών. Εάν η θυρίδα έχει δύο στρώματα, μπορούμε να βάλουμε κάποια μικρή ποσότητα μαγειρεμένου φαγητού που τοποθετείται στην επάνω πλευρά, το Food Display Showcase με πολλά συστατικά μπορεί να τοποθετηθεί στο κάτω μέρος.

Και τότε όλα τα τρόφιμα θα πρέπει πρώτα να ακολουθήσουν την αρχή της πρώτης-πρώτης-out, και γενικά μπορούμε να διαιρέσουμε το φαγητό σε καυτά και μη καυτά τρόφιμα δύο κατηγορίες. Τραπέζι τροφίμων Showcase Ακολουθείται από μια μικρή κατηγορία ζεστού φαγητού χωρίζεται σε ψημένο, τηγανητό, αλογόνου, τηγανητό, στον ατμό τάξη? Μη ζεστά φαγητά κρύα πιάτα? Ψωμί χωρίζεται σε ψωμί, κινεζικά και δυτικά σημεία, West Point, κέικ, ζύμη. Η οθόνη πρέπει να ταξινομηθεί κατά μεγάλη ταξινόμηση, Showcase Showcase Showcase μικρής κατηγορίας, Food Display Βιτρίνα το ίδιο είδος προβολής ενός προϊόντος σε μια περιοχή και σημειώνεται με σαφήνεια.

Δώστε προσοχή στην τήρηση της αρχής του πρώτου-πρώτου-out, βάλτε τα παλιά αγαθά στο μπροστινό μέρος της σειράς, τα νέα αγαθά στο εσωτερικό, και τοποθετούνται τακτοποιημένα και τακτοποιημένα. Showcase Showcase Παράλληλα, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά των μαγειρεμένων φαγητών και των εποχιακών αλλαγών, έτσι ώστε να εμφανιστούν κάποιες αλλαγές και οι συνήθεις πωλήσεις καλών αγαθών, θα πρέπει να δοθεί η αύξηση της επιφάνειας προβολής, η αύξηση των πωλήσεων .

Για τα διαφημιστικά αντικείμενα, η προβολή των ενημερωτικών δελτίων πρέπει να αυξηθεί, η εμφάνιση τροφίμων παρουσιάζει μια αίσθηση του όγκου, η τοποθεσία είναι προφανής. Ειδική, εποχιακή προβολή των εμπορευμάτων θα πρέπει επίσης να αυξηθεί, όπως Ching Ming Φεστιβάλ χοίρων θηλάζοντας θηλυκό, Dragon Boat Festival ζυμαρικά, κέικ φεγγάρι και ούτω καθεξής, Food Showcase Showcase άλλα αγαθά θα πρέπει να βασίζεται στο μέγεθος των πωλήσεων για να καθορίσει την περιοχή της οθόνης.

Συνιστάται σε μερικούς από τους χειριστές μαγειρεμένων καταστημάτων τροφίμων να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους παραπάνω τρόπους με τους οποίους περιγράψαμε αρκετούς τρόπους για να τοποθετήσουμε σωστά την ένδειξη τροφίμων στο θέμα των τροφίμων, Showcase Showcase. Πιστεύω ότι αυτές οι μέθοδοι μπορούν επίσης αποτελεσματικά να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις πωλήσεις τροφίμων

Όταν αγοράζετε το παγωτό, τα τρία στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη: η θερμοκρασία του χώρου εργασίας του χώρου εργασίας, τα ερμάρια. Οι διαμορφώσεις μηχανών υψηλών προδιαγραφών (όπως συμπιεστές, μοτέρ, συμπυκνωτές Display Displaycase κ.λπ.) εξασφαλίζουν ότι το μηχάνημα είναι ανθεκτικό. Η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας εάν η αποθήκη βρίσκεται σε υψηλότερη θερμοκρασία περιβάλλοντος. Για να επιλέξετε ερμάρια υψηλής θερμοκρασίας.

Η βιτρίνα χρησιμοποιείται για να αποθηκεύσει την εμφάνιση του παγωτού, όπως το ιταλικό παγωτό, το Food Display Showcase, η θερμοκρασία αποθήκευσης του είναι μεταξύ -16 ~ -18 βαθμών, τότε πρέπει να επιλέξουμε ένα ντουλάπι για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις διατηρώντας παράλληλα τη γεύση του παγωτού .

Ο πίνακας απεικόνισης πρέπει να επιτρέπει στον πελάτη να βλέπει καθαρά το παγωτό που είναι αποθηκευμένο στο εσωτερικό του. Την ίδια στιγμή παγωτό οθόνη γραφείο για να είναι όμορφη και νέα, βιτρίνα τροφίμων Showcase είναι απαραίτητο να παρουσιάσει τις απαιτήσεις σχεδιασμού. Το μέγεθος της οθόνης εξαρτάται από την περιοχή του καταστήματος, λαμβάνοντας υπόψη την αρμονία με τα γύρω φαγητά.

Τα ντουλάπια οθόνης χρειάζονται μεγάλη λειτουργία, η ενεργειακή απόδοση του Display Food Showcase έχει μετατραπεί σε έναν από τους παράγοντες που επηρεάζουν το περίβλημα της οθόνης.