Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Παράθυρο εμφάνισης φαγητού Παράλληλη προβολή

Jun 05, 2017

Showcase Showcase Πρώτα, θα πρέπει να τοποθετηθούν παράλληλα όταν τοποθετηθεί το φαγητό, αν είναι διαφορετική ταξινόμηση μπορεί να ληφθεί κάθετα για να εμφανιστεί. Η απεικόνιση των εμπορευμάτων, η ταξινόμηση και η ταξινόμηση θα πρέπει να είναι κάθετες γραμμές ανάμεσα σε σαφείς, εμπορεύματα και εμπορεύματα με βιτρίνα για τρόφιμα πρέπει να είναι ίσα και τακτοποιημένα, κοτόπουλο και κοτόπουλο σε μια γραμμή, χοίροι και χοίροι, βοοειδή και βοοειδή κ.ο.κ. Αυτή η αναλογία, θα πρέπει να είναι χωριστά χωριστά, τόσο εύκολο να διαχειριστεί, βολικό για τους πελάτες να ψωνίσουν. Εάν η βιτρίνα έχει δύο ορόφους, μπορούμε να τοποθετήσουμε μερικές μικρές μερίδες μαγειρεμένου φαγητού στο ανώτερο στρώμα και το πολυ-συστατικό μπορεί να τοποθετηθεί στον κάτω όροφο.

Στη συνέχεια, υπάρχει ο πίνακας εμφάνισης κρέατος όλα τα τρόφιμα πρέπει να ακολουθήσουν την προηγμένη πρώτη από την αρχή του προβλήματος, και γενικά μπορούμε να διαιρέσουμε τα τρόφιμα σε ζεστό φαγητό και μη ζεστό φαγητό δύο κατηγορίες. Δεύτερον, σύμφωνα με τη μικρή ταξινόμηση του θερμού φαγητού χωρίζεται σε σχάρα, τηγανητά, αλογόνου, τηγανητά, στον ατμό τάξη, Food Display Βιτρίνα μη ζεστό κρύο κατηγορία τροφίμων? Το ψωμί χωρίζεται σε ψωμί, δυτική ζύμη, ζαχαροπλαστική, κέικ και αρτοσκευάσματα. Η οθόνη πρέπει να ταξινομηθεί σύμφωνα με τη μεγάλη κατηγορία, τη μικρή κατηγορία, το Show Food Showcase, το παρόμοιο προϊόν εμφανίζεται σε μια περιοχή και σημειώνεται με σαφήνεια.


Δώστε προσοχή για να συμμορφωθείτε με την προηγμένη πρώτη από την αρχή, το γκαράζ στο μπροστινό άκρο της γραμμής, τα νέα προϊόντα που τοποθετούνται στο εσωτερικό, και τοποθετούνται σε μια τακτοποιημένη και τακτοποιημένη. Ταυτόχρονα, μπορούμε επίσης, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των μαγειρεμένων προϊόντων διατροφής και των εποχιακών αλλαγών, έτσι ώστε η εμφάνιση των προϊόντων να εμφανιστούν επίσης μια ορισμένη αλλαγή, κανονικές πωλήσεις των καλών εμπορευμάτων, Food Showcase Showcase πρέπει να δοθεί για να αυξήσει την επιφάνεια της οθόνης, Βελτίωση των πωλήσεων.


Για διαφημιστικά αντικείμενα, τα νέα της οθόνης θα πρέπει να αυξηθούν, το Food Display Showcase μια αίσθηση της ποσότητας, της θέσης. Την εμφάνιση εποχιακών εμπορευμάτων, καθώς και την προβολή των τροφίμων Showcase, όπως το χορό χοίρων χοίρων Φεστιβάλ Qingming, Dragon Boat Festival Zongzi, το φθινόπωρο κέικ φεγγάρι και ούτω καθεξής, άλλα αγαθά πρέπει να βασίζονται στο μέγεθος των πωλήσεων για να καθορίσει την περιοχή της οθόνης .


Έτσι, ο καταψύκτης καταψύκτη δείχνει ότι ορισμένοι ιδιοκτήτες σκευών μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις μεθόδους που περιγράφηκαν παραπάνω για να πραγματοποιήσουν τη σωστή εμφάνιση των τροφίμων στη βιτρίνα deli, πιστεύω ότι αυτές οι μέθοδοι μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις πωλήσεις τροφίμων.