Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Τροφή Εμφάνιση Βιτρίνα να ζεσταθεί κυρίως

May 10, 2017

Η Βιτρίνα Τροφίμων γενικά χρησιμοποιεί χρώμα βαφής υψηλής πυκνότητας, χρωματίζει περισσότερο από ζεστό κυρίως, σύμφωνα με το στυλ του προϊόντος, με σίδερο μοντέλο πλαίσιο και άλλα υλικά.
Επαγγελματική παραγωγή των διαφόρων Zhangui, θα βασιστούν στις απαιτήσεις των πελατών, προσαρμοσμένες, από το μέγεθος του χώρου, τα σχέδια σχεδιασμού, την έγκριση της κατασκευής μέχρι την ολοκλήρωση της αποδοχής, Food Showcase Showcase για την παροχή ενιαίας εξυπηρέτησης Main business: , Βιτρίνα για βιτρίνα, βιτρίνα καλλυντικών, βιτρίνα κοσμημάτων, βιτρίνα για είδη ένδυσης, βιτρίνα μικρών οικιακών συσκευών, βιτρίνα για κινητά τηλέφωνα, καμπίνα υποδημάτων, ντουλάπια παιδιών, ντουλάπια, βιτρίνα αυτοκινήτων, βιτρίνα, Κρεβατοκάμαρα Βιτρίνα, βιτρίνα χειροτεχνίας, βιτρίνα εσώρουχα, Showcase βιτρίνα τρόφιμα βιτρίνα και άλλες παραγωγή βιτρίνα.
Επιχειρήσεις: Anhui, Anqing, Bengbu, Bozhou, Chaohu, Chizhou, Chuzhou, Fuyang, Χεφέι, Huaibei, Huainan, Huangshan, Λουάν, Ma On Shan, Suzhou, Tongling, Wuhu, Xuancheng.
Η παράδοση των ντουλαπιών είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της όλης συναλλαγής.
Αν το ίδιο το περίβλημα είναι υλικό με γυαλί, η μεταφορά μεγάλων αποστάσεων μπορεί να αποκολληθεί εύκολα, γεγονός που προκάλεσε ορισμένες δυσκολίες στη μεταφορά της επίδειξης και λίγο πιο απρόσεκτο, θα υπάρξουν περισσότερα προβλήματα.
Βιτρίνα στη διαδικασία μεταφοράς των κυριότερων προβλημάτων είναι: παραμόρφωση βιτρίνας, ζημιά γωνιακής θέσης, ζημιά από γυαλί, σπάσιμο σύρμα και ούτω καθεξής! Εάν θέλετε να αποφύγετε την παραπάνω κατάσταση, για να αποφύγετε τις απώλειες, αξίζει πολλή προσπάθεια για να κάνετε αυτό το έργο Πρώτον, για ορισμένους πελάτες που επικεντρώνονται σε ποιότητα, λεπτομέρειες, πολύ προσεκτικές συναλλαγές, η Hong Titanium προσπαθεί να επιτρέψει στους πελάτες να επιλέξουν Μέχρι την πόρτα. Showcase Showcase Αυτό είναι επίσης ο πιο άμεσος τρόπος συναλλαγών, έτσι ώστε οι πελάτες να αναγνωρίζουν την ποιότητα του Χονγκ Τιτάνιου με έναν τρόπο.
Πριν από την αποστολή, το εργοστάσιο θα ελέγξει πρώτα και πάλι, και στη συνέχεια να ειδοποιήσει την πόρτα του πελάτη, ελέγξτε την αποδοχή, στην αποστολή. Φυσικά, εάν η ζημιά δεν είναι ανθρώπινη, είμαστε και μετά τη συντήρηση της πώλησης.
Δεύτερον, στο Foshan, Guangzhou, κοντά στον πελάτη, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την παράδοση πόρτας. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη μόνο για βιτρίνα προσαρμοσμένη πλευρά και βιτρίνα εργοστάσιο παραγωγής, η απόσταση δεν είναι πολύ μακριά για να επιλέξετε την περίπτωση. Φυσικά, το Hong Titanium θα βασίζεται επίσης στον αριθμό των βιτρινών, δωρεάν εγκατάσταση από πόρτα σε πόρτα.
Τρίτον, η εφοδιαστική, είναι οι εγχώριοι πελάτες λαμβάνουν μια επιλογή από πίνακες εμφάνιση, αλλά και την πιθανότητα ζημιών ελαφρώς μεγαλύτερες από τους προηγούμενους δύο τρόπους, αλλά και να παρουσιάσει τη βιομηχανία, τις πιο χρησιμοποιούμενες μεθόδους μεταφοράς.
Κάθε είδος βιτρίνας, μπορεί να εκφράσει το αντιπροσωπευτικό προϊόν μιας γλώσσας, όσον αφορά τη στρατηγική μάρκετινγκ προώθησης προϊόντων, η βιτρίνα είναι η πιο άμεση πληροφορία για το προϊόν στην πρώτη διαδικασία του καταναλωτή Α. Δείξε την βιτρίνα για να κάνει τα όμορφα προϊόντα, πάντα μπορεί κανείς να βρεθεί, οι άνθρωποι επιθυμούν να αγοράσουν είναι λίγα λεπτά ή ακόμα και λίγα δευτερόλεπτα για να αποφασίσει, χάσετε αυτό το χρυσό χρόνο, η αγορά θα σταδιακά εξασθενίσει από τη συνείδηση. Επιλέξτε μια καλή βιτρίνα τροφίμων, την πρώτη 1 δευτερόλεπτο, έτσι ώστε οι πελάτες να βρουν το προϊόν σας, τότε έχουν την ευκαιρία να επιτρέψει στους πωλητές και τους πελάτες να καταλήξουν σε μια συμφωνία. Food Showcase κάνουν τα ακόλουθα σημεία, θα είναι σε θέση να πολύ καλή πληροφόρηση για τα τρόφιμα να μεταφέρει στους καταναλωτές.
1, τα ερμάρια εμφάνισης τροφίμων πρέπει να αντιπαραβάλλουν την ασφάλεια των τροφίμων
2, τα ντουλάπια εμφάνισης τροφίμων πρέπει να είναι πολύ ορατά, μπορούν να δείξουν τρόφιμα προς όλες τις κατευθύνσεις, τόσο όμορφα και ανθεκτικά.
3, τα ντουλάπια εμφάνισης τροφίμων πρέπει να κάνουν μια σαφή περιοχή εμφάνισης, έτσι ώστε η εμφάνιση τροφίμων τοποθετείται σε τάξη, έτσι ώστε οι πελάτες να επιλέξουν με μια ματιά.
4, τα ντουλάπια εμφάνισης τροφίμων χρειάζονται σταθερότητα στο φως, χαμηλή θερμότητα, εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και μείωση της βλάβης στην έκθεση σε τρόφιμα.
5, χρώματα γραφείου εμφάνιση τροφίμων χρειάζεται προστασία του περιβάλλοντος, λεία σκληρότητα αρκετά, προκειμένου να διατηρηθεί το ολοκαίνουργιο υπουργικό συμβούλιο, για να εξασφαλιστεί ότι η επίδραση των εκθεμάτων