Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ράφια σουπερμάρκετ Εύκολη εγκατάσταση

Jul 11, 2017

Τα κυριότερα συστατικά των ράφια των σουπερμάρκετ είναι τα εξής: από τη στήλη, το δάπεδο, τα πολυστρωματικά φύλλα, το συγκρότημα σουπερμάρκετ, το στέγαστρο, το στήριγμα, το πόδι, το προστατευτικό ράφι για τα σουπερμάρκετ, το bar bar και άλλα εξαρτήματα. Διαφορετικά μοντέλα διαφορετικών εξαρτημάτων, η πλάτη μπορεί να είναι το κεντρικό backplane, back net, το στόμιο σουπερμάρκετ. Σκεύος πλυσίματος επίσης με φωτεινά κιβώτια, λάμπες, πινακίδες και ούτω καθεξής.

Ράφια σούπερ μάρκετ όμορφα σχεδιασμένα, εύκολο στην εγκατάσταση, ανθεκτικό σε σούπερ μάρκετ Ράφια, κατάλληλο για σούπερ μάρκετ, καταστήματα, καταστήματα και άλλα προϊόντα προβολής. Γενικό φορτίο εντός 200KG ανά στρώμα. Ράφια σούπερ μάρκετ Στα καταστήματα σούπερ μάρκετ, τα ράφια αντιπροσώπευαν τη μεγάλη πλειοψηφία των σούπερ μάρκετ, τα ράφια σούπερ μάρκετ πώς να το θέσω είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Κατά την εκλογή των ράφια των σούπερ μάρκετ για να επιλέξουν τη δική τους ατμόσφαιρα κατάστημα παρόμοια με το ράφι, το ράφι σουπερμάρκετ δεν είναι πολύ υψηλό, ή πολύ μικρό, το γενικό ύψος από 1,8 έως 2,2 μέτρα. Η απόσταση των επιπέδων των ραφιών των σουπερμάρκετ δεν μπορεί να είναι υπερβολικά υψηλή, πολύ υψηλή για τα χαμηλότερα προϊόντα, θα σπαταλάει πολύ τους πόρους των ραφιών.

Γενικά, η είσοδος του εμπορικού κέντρου έθεσε κάποιες καθημερινές ανάγκες, ράφια σουπερμάρκετ όπως σαμπουάν, χαρτοπετσέτες και άλλα συχνά χρησιμοποιούμενα αντικείμενα. Ράφια σουπερμάρκετ Εξαγωγή για να θέσει κάποια μικρά κομμάτια των αγαθών, τρώνε τα εμπορεύματα. Όπως η σάλτσα σόγιας και άλλα κοινώς χρησιμοποιούμενα πράγματα που πρέπει να τοποθετηθούν στο πιο εύκολο να βρεθεί ο τόπος.

Όταν τοποθετείται από το είδος του διαχωρισμού, φρέσκα, λαχανικά, μια κατηγορία περιοχή, περιοχή ρούχων, οικιακές συσκευές και ούτω καθεξής. Πολύτιμα πράγματα για να χρησιμοποιήσετε ωραία εμφάνιση βιτρίνας, όπως τα καλλυντικά, μπορείτε να βάλετε στο όμορφο ρατάκι εμφάνισης. Τα ανοιχτά φώτα οθόνης, τα ράφια σουπερμάρκετ και το γυαλί είναι ημιδιαφανή, κάτι που μπορεί να τονίσει την εικόνα της επωνυμίας του προϊόντος.

Από τα ηλεκτρονικά δεδομένα αγορών, το τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, η αγορά ηλεκτρονικών αγορών της Κίνας έφτασε τα περισσότερα από 2000 δισεκατομμύρια, τα ράφια των σουπερμάρκετ σε σύγκριση με την παραδοσιακή λιανική βιομηχανία φαίνεται φευγαλέα. Νωρίτερα φέτος, η λιανική βιομηχανία της Κίνας εμφανίστηκε γύρω από την ανάπτυξη διαφόρων τύπων κρίσης. Ράφια σούπερ μάρκετ Προς τον προμηθευτή να εισπράττει υψηλά τέλη διαύλου που προκαλούνται από την ώθηση των τιμών, καθώς και προβλήματα ποιότητας των προϊόντων, σε ολόκληρη τη βιομηχανία για να φέρει πρωτοφανή πίεση. Τα περιθώρια κέρδους των σούπερ μάρκετ μειώνονται, τα λειτουργικά έξοδα αντιπροσώπευαν την άνοδο των περιθωρίων λιανικής επιχειρηματικής δραστηριότητας μειώθηκαν, γεγονός που επηρέασε τη βιομηχανία σουπερμάρκετ, τα ράφια Supermarket και έτσι επηρέασε τις πωλήσεις στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Ράφια σουπερμάρκετ Σύμφωνα με την έρευνα, με τα ηλεκτρονικά ψώνια για να συμμετάσχουν στον ανταγωνισμό, μπορεί να αλλάξει το σημερινό πρότυπο της λιανικής βιομηχανίας της Κίνας. Η έρευνα δείχνει ότι το κορυφαίο 5% των κορυφαίων επιχειρήσεων της Κίνας έχουν ξεκινήσει την πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών και λειτουργούν καλά, σχεδόν οι μισές επιχειρήσεις πρέπει να πραγματοποιούν αγορές στο διαδίκτυο, αλλά αντιμετωπίζουν δύσκολη κατάσταση, το ράφι σουπερμάρκετ 10% Στο περιθώριο.