Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Ράφια σουπερμάρκετ κύρια σύνθεση

Jul 01, 2017

Τα κύρια συστατικά των ράφια των σουπερμάρκετ είναι τα εξής: από τη στήλη, το δάπεδο, τα πολυστρωματικά φύλλα σουπερμάρκετ, backplane, οροφή, αγκύλη, πόδι, προστατευτικό ράφια σουπερμάρκετ, διαφράγματος, bar τιμολόγησης και άλλα εξαρτήματα. Διαφορετικά μοντέλα διαφορετικών εξαρτημάτων, η πλάτη μπορεί να είναι το κεντρικό backplane, back net, στόμιο. Σκεύος πλυσίματος επίσης με φωτεινά κιβώτια, λάμπες, πινακίδες και ούτω καθεξής.

Καθώς η θερμοκρασία αυξάνεται, η κατανάλωση καλοκαιρινών προμηθειών θα ζεσταθεί, το ποτό, τα αντηλιακά, τα αντηλιακά, τα κουνουπιέρες, τα κουνούπια, τα χαλάκια, τα σκάφη και τα άλλα αγαθά γίνονται δημοφιλείς αγορές εμπορευμάτων. Οι προωθήσεις των σούπερ μάρκετ είναι πλούσιες και πολύχρωμες, μερικές προτιμησιακές πολιτικές και μάλιστα έφτασαν το 50%. Η βιομηχανία δήλωσε ότι αυτό το καλοκαίρι παρέχει την κατανάλωση νωρίτερα από το συνηθισμένο. Το καλοκαίρι είναι η αιχμή της κατανάλωσης ποτών, ποτών χυμού φρούτων, ροφημάτων τσαγιού σούπερ μάρκετ, ποτών γάλακτος ... ... μια ποικιλία ποτών που φορούν χρωματιστό παλτό, γεμάτο με ράφια σούπερ μάρκετ πριν. Παρόλο που αυξάνονται οι διάφορες μάρκες ποτών, αλλά από το σούπερ μάρκετ για να ανοίξει το καλοκαιρινό πανηγύρι, οι πωλήσεις ποτών αποτελούν σημαντική θέση. Από την είσοδό τους τον Μάιο για να προωθήσουν την αύξηση της δύναμης, οι πωλήσεις προϊόντων σε εμφιαλωμένα ράφια των σουπερμάρκετ έχουν σημειώσει σημαντική ανάπτυξη. Είτε η νέα έκδοση του καλοκαιριού αγαθών, ή μια ποικιλία των εμπορικών σημάτων να συμμετάσχουν σε διαφημιστικά αντικείμενα, τις πωλήσεις αντιλαϊκή.

Πολλές εικόνες μπορούμε να δούμε μετά από αυτό δεν είναι αυτό που θέλουν, τα λεγόμενα ράφια των σούπερ μάρκετ τοποθετούνται στην πραγματικότητα περισσότερο από την παράσταση είναι μια απόδοση των πραγμάτων, Ράφια σουπερμάρκετ έτσι σε αυτό το σημείο ακόμα πρέπει να καταλάβουν, πραγματικά σε Όταν επιλέγετε , Θα πρέπει να δείτε τι είναι καλύτερο. Στην πραγματικότητα, το ράφι σουπερμάρκετ το πραγματικό εφέ εικόνας είναι να μας βοηθήσει να προσαρμόσετε και να επιλέξετε το ράφι, έτσι ώστε όταν η πραγματική χρήση του χρόνου να μην είναι λογικό, Ράφια Supermarket σε αυτό το σημείο εξακολουθούν να χρειάζονται προσοχή.

Γνωρίζουμε τα ράφια των σούπερ μάρκετ, όταν η εικόνα πρέπει να εξηγήσει λεπτομερώς τη βασική κατάσταση ορισμένων ράφια, η καλή εικόνα της δικής τους είναι ένας καλός ρόλος και τώρα πολλοί άνθρωποι μπορούν να εξηγήσουν λεπτομερώς τα πλεονεκτήματα κάποιων ράφια, Η συγκεκριμένη επιλογή του χρόνου ή θα πρέπει να δούμε πώς να αντιμετωπίσουμε είναι το καλύτερο, σίγουρα ελπίζουμε ότι όλοι στην επιλογή των ράφια, όταν μπορούν να γνωρίζουν την αξία αυτού του ράφι, ράφια σουπερμάρκετ μόνο μετά τη χρήση ενός στόχου για την αξιολόγηση.

Καταστήματα ευκολίας ράφια σουπερμάρκετ πώς να σχεδιάσουν τη διάταξη του αρχάριου είναι πιο ενοχλητικό πράγμα, το επίσημο ψιλικατζίδικου διάταξη σούπερ μάρκετ και διακόσμηση και το μέγεθος του εξοπλισμού συνδυάζεται. Πρώτα απ 'όλα στη διάταξη αυτού του κομμάτι, θα πρέπει πρώτα να εντοπίσετε την κύρια δραστηριότητα σε ποια κατηγορία, το γενικό κατάστημα σούπερ μάρκετ είδη προϊόντων είναι αλκοολούχα ποτά και καπνός, ποτά, μη βασικά τρόφιμα (μπισκότα, σνακ, μαγειρεμένα φαγητά, Φαγητό, τονωτικό κλπ.), Λαχανικά, φρούτα, θαλασσινά, σούπερ μάρκετ Ράφια νωπά κρέατα, προϊόντα σόγιας, προϊόντα αλευριού, μαγειρεμένα τρόφιμα Lu Cai, , Είδη υγιεινής, πλαστικά προϊόντα, προϊόντα από ανοξείδωτο χάλυβα, κλπ.), Είδη γραφείου σε σουπερμάρκετ, είδη γραφείου, σουπερμάρκετ μικρές συσκευές, κλινοσκεπάσματα, μικρά προϊόντα όπως μικρά κοσμήματα.

Διάταξη: ο γενικός ταμειακός κατάλογος μικρών σουπερμάρκετ που βρίσκεται στην αριστερή πόρτα, αν η δομή και οι λόγοι για τη γραμμή βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της πόρτας, τα τιμαλφή των σουπερμάρκετ που βρίσκονται στο πίσω μέρος της ταμειακής μηχανής και Δίπλα στο ταμείο απέναντι από την πόρτα για να τοποθετήσετε το ποτό Ντουλάπια οθόνης και ντουλάπια εμφάνισης γιαουρτιού, τα μικρά αγαθά είναι εύκολο να κλαπούν και είναι δύσκολο να βρεθούν από τους πελάτες, τόσο μικρά προϊόντα τοποθετούνται γενικά γύρω από το ταμείο, Βασικά τρόφιμα, καθημερινές ανάγκες που τοποθετούνται στην πλάτη, τα εμπορεύματα που συνδέονται με το Μαζί, εύκολο να τους πελάτες να αγοράσουν, Ράφια σουπερμάρκετ εάν είναι εμπορική πρόσοψη δρόμου ή τραπεζαρία και ψυχαγωγία κοντά στο γρήγορο φαγητό με βάση το καθημερινό αναψυχής μέχρι 3- 5 τμήματα των ράφια μπορεί να είναι, ράφια σουπερμάρκετ το κύριο κανάλι τουλάχιστον 0,9-1,2 μ., Ράφια σουπερμάρκετ Μέρος της περιοχής λόγω της περιοχής και το μέγεθος του εξοπλισμού σύγκρουση μπορεί να μείνει τουλάχιστον 0,6 μέτρα , Η επιλογή μεγέθους ράφι Nakajima 1,4 m -1,6 m δεν μπορεί να είναι πάρα πολύ υψηλή.