Σπίτι > Ειδήσεις > Περιεχόμενο

Επιλογή και σχεδίαση ραφιών υπεραγορών

Jun 19, 2017

Τα ράφια υψηλού επιπέδου γενικά τοποθετούν μικρότερα εμπορικά σήματα, περιφερειακά εμπορικά σήματα εμπορευμάτων. Επειδή οι μικροί παραγωγοί εμπορικών σημάτων συνήθως δεν έχουν υπερβολικό προϋπολογισμό για να βάλουν τα προϊόντα τους σε καλύτερη θέση. Αυτά τα προϊόντα επιλέγονται γενικά από τον τοπικό διαχειριστή καταστημάτων και όχι από το συμβούλιο λήψης αποφάσεων της έδρας των σούπερ μάρκετ. Εάν έχετε μια μικρή μάρκα εμπιστοσύνης, τότε αφήστε την αγοράσει.

Αλλά υπάρχουν μερικές ειδικές μάρκες ή εθνική τροφή, τα ράφια σουπερμάρκετ θα τοποθετηθούν σε ψηλότερο ράφι, και η τιμή δεν είναι φθηνή, περιμένετε τους πιστούς πελάτες ανεξάρτητα από το πώς να αγοράσετε, οπότε μην εξετάζετε συγκεκριμένα τη θέση των εμπορευμάτων.

Τα μεσαία ράφια, δηλαδή από την κορυφή προς τα κάτω τα δεύτερα ράφια τριών βαθμίδων, που συνήθως θεωρούνται ως η κεντρική περιοχή, βάζουν τα προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις και άλλα σημαντικά εμπορικά σήματα. Τα καυτά αντικείμενα τοποθετούνται γενικά στο κέντρο των ράφια και μπροστά από το επίπεδο της οπτικής επαφής του καταναλωτή.

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η καλύτερη θέση, οι κατασκευαστές πρέπει μερικές φορές να πληρώσουν το σούπερ μάρκετ. Για το σούπερ μάρκετ, τα προϊόντα με χαμηλές τιμές σε αυτήν την περιοχή είναι επίσης ασύμφορη, Ράφια σουπερμάρκετ έτσι βασικά μπορείτε να δείτε την υψηλότερη τιμή ή το κέρδος των αγαθών.

Υπάρχουν μερικές μεσαίες μάρκες για να κλείνουν τα φημισμένα προϊόντα, οι κατασκευαστές τους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τα χρήματα εδώ και η τιμή αυτών των σημάτων θα είναι πολύ χαμηλότερη. Επιπλέον, Ράφια σουπερμάρκετ στην πραγματικότητα, στην κεντρική περιοχή κάτω από τα ράφια είναι συνήθως σε θέση να βρουν πολύ χαμηλότερες τιμές παρόμοια προϊόντα.

Παιδική γραμμή της όψης ύψος περιοχή, γενικά που ένα παιδί θα ήθελε, αλλά και αρκετά του προϊόντος. Αν δεν αφήσετε το παιδί στο σπίτι και θα κάνετε ψώνια, ένα κατάστημα αγορών θα δαπανήσει κατά μέσο όρο το 10% έως 40% των χρημάτων. Εάν δεν ξοδεύετε χρήματα μη ρεαλιστικά, δώστε τους ένα γλειφιτζούρι, ένα μπαλόνι, ένα κουτάκι αναψυκτικών, κάποια φρούτα Ye Hao, τουλάχιστον αφήστε τα να είναι ήσυχα και έτσι αγοράζετε πράγματα.

Το κάτω μέρος του ράφι γενικά βάζει το εμπορικό σήμα του εμπορικού σήματος, το εμπορικό σήμα σουπερμάρκετ μη εμπορικό σήμα, και τα μεγάλα προϊόντα συσκευασίας. Λόγω της δικής του μάρκας από τον ηγέτη της αγοράς στον ίδιο τύπο διαφοράς σήματος, η τιμή είναι χαμηλή, τόσο αγαπημένη από πολλούς καταναλωτές. Στην πραγματικότητα, πολλά προϊόντα επώνυμων προϊόντων και κατασκευαστές σούπερ μάρκετ είναι το ίδιο. Δεδομένου ότι οι καταναλωτές θα βρουν πάντα τρόπους να βρουν αυτά τα φτηνά εμπορικά σήματα, δεν είναι απαραίτητο να οργανώσουν τη θέση τους.

Ενώ το μεγάλο πακέτο αγαθών είναι το σούπερ μάρκετ και το Sam Club (Sam's Club) και η καλή πόλη (Costco) τέτοια καταστήματα να ανταγωνίζονται και να προωθούνται, στο έδαφος επειδή είναι ογκώδη, τα σούπερ μάρκετ Ράφια αλλού δεν είναι κατάλληλα, οι πεντανόστιμοι καταναλωτές Φυσικά δεν θα χάσετε Οι τιμές των ανταγωνιστικών αγαθών, υπάρχουν μεγάλα κουτιά δημητριακών, μεγάλα μπουκάλια ελαιολάδου, μεγάλες συσκευασίες χαρτιού χαρτιού υγείας και ούτω καθεξής.

Τα σούπερ μάρκετ είναι βασικά στη χρήση φωτισμού πυράκτωσης, επειδή το λαμπτήρα πυρακτώσεως θα παράγει ένα οικείο χρώμα, αλλά όχι η ενέργεια δεν είναι τέλειος τόπος, έτσι κάποιοι ειδικοί προτείνουν μια νέα γενιά φωτεινών πηγών LED. Παρόλο που τα περισσότερα από τα σούπερ μάρκετ αντικαθίστανται από λαμπτήρες φθορισμού με λαμπτήρες LED, για να αυξάνεται η φωτεινότητα, να βελτιώνεται η ταχύτητα προβολής και αγοράς για ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορεί παρά να είναι φυσικό ή εξοικειωμένο με το χρώμα της λειτουργίας, Του φθορίζοντος μίγματος σκόνης, και προστέθηκε κόκκινο, σουπερμάρκετ Ράφι πράσινο, μπλε και άλλο φως παράγοντα για να στείλετε ένα διαφορετικό χρώμα φωτός. Πώς είναι το φως στα ράφια της επιλογής και σχεδιασμού των σούπερ μάρκετ;

LED φωτεινή ποικιλία χρώματος, δηλαδή, πολυτελής δροσερή λάμπα LED, δίνει μια δροσερή αίσθηση, και να κάνει όλα τα χρώματα για να διατηρήσει τα κύρια χρώματα και κοντά στα βασικά χρώματα? Πολυτελής ζεστός σωλήνας LED, που δίνει ζεστό συναίσθημα, όπως λαμπτήρα φθορισμού. Για να ενισχύσετε το χρώμα του πρωτοτύπου, τονίζοντας την κίτρινη απόχρωση του πορτοκαλί, μειώστε το κόκκινο φως, τη ζεστή λυχνία LED, δημιουργήστε ένα ζεστό συναίσθημα, όπως το ίδιο φως, κρατήστε το Πρωτότυπο φως, σουπερμάρκετ Ράφια γαλάζιο, πράσινο σκιά? Δροσερό λευκό σωλήνα φως, παράγουν δροσερό συναίσθημα, κρατήστε το αρχικό χρώμα, Το χρώμα του αντικειμένου, για να ενισχύσει το κίτρινο φως, μειώνοντας το ρόλο του κόκκινου φωτός και της κρύου σκιά. Οι παραπάνω δύο λαμπτήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την περιοχή πωλήσεων, εάν το φως φθορισμού στα αδύναμα, αυξάνουν την επίδραση του κόκκινου λαμπτήρα πυρακτώσεως θα είναι καλύτερα.